pretraga:

Dodaj logo

Ako imate logoe domaćih brandova u vektorskom formatu i želite da ih uploadujete na naš sajt, pročitajte ostatak teksta na ovoj strani.


Molimo vas da nam šaljete isključivo AI ili EPS fajlove i da vodite računa da oni budu što kvalitetniji. Ukoliko imate logoe u Corelovom CDR formatu, nek vam ne bude teško pa ih eksportujte u AI. Za više informacija i detaljnije pojašnjenje pojmova, pogledajte našu stranu o osnovama vektorske i bitmap (raster) grafike. Takođe, pre slanja proverite da li taj logo već postoji na sajtu. Ako mislite da je neki od fajlova na sajtu lošijeg kvaliteta od onog koji vi posedujete, pošaljite nam ih uz napomenu i mi ćemo ih zameniti.

Šaljite isključivo zvanične logoe postojećih firmi a ne svoje radove za fiktivne firme ili neformalne varijacije na temu. Ako imate stare verzije logoa poznatih brendova (kao na primer bivši logo B92, JAT i sl.), slobodno ih pošaljite - na taj način ćemo pratiti istorijat domaćih brendova.


Molimo vas da ne šaljete fajlove koji nisu u vektorskom formatu kao ni logoe brendova koji nisu prisutni na području Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.


Logoe koje nam šaljete, pregledamo i uploadujemo na Serbianlogo dva puta mesečno, tako da vas molimo da budete strpljivi. Obavestićemo vas ukoliko su logoi koje ste nam poslali neispravni.

Hvala.


Pored fajlova, u mailu pošaljite i sledeće (kako bi u što kraćem roku objavili logoe):

  • ime ili alias onoga ko uploaduje logo (koje može biti ulinkovano na URL po želji)
  • ime autora ili firme koja je kreirala logo, ako je poznato
  • adresa web sajta firme čiji se logo prilaže
  • lokacija firme/organizacije čiji se logo prilaže
  • ako šaljete logo vaše firme uzmite u obzir proširen profil.

Šaljite nam logoe »